Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt Budapesti honlapja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

[Form hirlevel not found!]

Szép tiszták lesznek a vonatok a nyárra

Szép tiszták lesznek a vonatok a nyárra

Az utasoktól érkező, a kocsik szennyezettségére vonatkozó panaszok miatt a MÁV elnök-vezérigazgatója utasítást adott ki, hogy fokozott figyelmet kell fordítani a kocsik külső és belső tisztítására.

A MÁV-START nyárig minden személyszállító jármű üléskárpitját, függönyét és padlószőnyegét vegyszeres kárpittisztításnak veti alá. A kéthetente végzett emelt szintű tisztítások során pedig több figyelmet fordítanak az ülések, a fejtámlák, a csomagtartók, az ablakok, a feljáró lépcsők, az oldalfalak, a hulladékgyűjtők és a padlózat tisztán tartására is. Továbbra is naponta fertőtlenítik a kapaszkodókat, kilincseket és a mosdókat.

A külső mosásra is jobban ügyelnek.

A MÁV-START minden gépi kocsimosó berendezését üzembe helyezte a téli leállás után, így Budapesten, a Keleti pályaudvaron, Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Szentesen és Szombathelyen is. A budapesti, Istvántelken lévő zártrendszerű kocsimosót pedig egész évben használják. A vasúttársaság a régebbiek üzemeltetése mellett további új, modern mosók építését is tervezi.