Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt Budapesti honlapja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

[Form hirlevel not found!]

Lezárják az M0-s autóút M1M7 irányú, 6-os főút csomóponti lehajtóját

Lezárják az M0-s autóút M1M7 irányú, 6-os főút csomóponti lehajtóját

Lezárják a forgalom elől június 15-től, azaz szombattól az M0-s autóút és a 6-os főút csomópontjában az M0-s autóút M1-M7 felé vezető útpályájának lehajtóját.

így a Csepel-sziget felől érkezők a következő, M6-os autópályánál lévő csomópontban hajthatnak csak le az autóútról.

A tervezetten augusztus végéig tartó korlátozás idején Budatétény vasútállomás felé módosított útvonalon, a megszokottnál hosszabb menetidővel közlekedik a 138-as autóbusz.

Autóval közlekedőknek

Lezárják a forgalom elől az M0-s autóút Csepelről Budára vezető útpályája 6-os főútra vezető lehajtóját. A 6-os útról az M1-M7 felé vezető felhajtót ebben a csomópontban már korábban lezárták. A korlátozás miatt a következő, M6 autópálya felé vezető lehajtó lesz használható. A 12 tonnánál könnyebb, Budapest belváros felé tartó járművek számára ajánlott terelőút az M0–M6 lehajtótól a Párhuzamos út – Nagytétényi út – Növény utca – 6-os főút; a nehéz tehergépkocsik számára ajánlott terelőút az M0–M6 lehajtótól az M6 autópálya – Érd észak kihajtó – 6-os főút.

Tömegközlekedőknek:

Módosított útvonalon (M0-s autóút – Nagytétény, Budatétény irányú kihajtó – Párhuzamos utca – Dráva utca – Minta utca – Nagytétényi út – Budatétény vasútállomás) közlekedik június 15-től várhatóan augusztus végéig a Budatétény vasútállomás (Campona) felé tartó 138-as busz, ezért nem érinti a Növény utca, a DEXTER, a Jókai Mór utca és a Lépcsős utca megállóhelyet. A terelt vonalszakaszon az autóbuszok megállnak Barosstelep vasútállomásnál, ahol a 13-as buszcsaládra, valamint a Budatétényi sorompónál, ahol a 33-as, 114-es, 133E, 213-as, 214-es autóbuszokra nyújtanak átszállási lehetőséget.

 

Forrás:
ittlakunk.hu