Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt Budapesti honlapja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

[Form hirlevel not found!]

Elkezdődött a Hungexpo felújítása

Elkezdődött a Hungexpo felújítása

Az alapkőletétellel megkezdődött a Hungexpo felújítása.

2021-ig nettó 55 milliárd forintból felújítják és korszerűsítik a meglévő pavilonokat, két új kiállítási csarnokot, egy új fogadóépületet és egy kongresszusi központot építenek. A fejlesztést a terület tulajdonosa, az Expo Park Kft. rendelte meg és koordinálja.

Az Expo Park Kft. 100 százalékos állami tulajdonú gazdasági társaság, a tulajdonosi jogokat az MNV Zrt. gyakorolja. Az elkészült beruházások és fejlesztések üzemeltetője továbbra is a Hungexpo Zrt. lesz, amely szervezi és rendezi a kiállításokat, konferenciákat. A projekt terveit a Finta Studio Kft. készítette, a beruházás kivitelezője a KÉSZ Zrt.

A beruházás során öt kiállítási csarnok - az A, a B, a D, a G és az F - megújul, megépül két - egy 7500, és egy 9500 négyzetméter területű - új pavilon, és egy új fogadó épület. A projekt egyik legjelentősebb eleme a kongresszusi központ építése, ahol helyet kap egy 2000 fő befogadására alkalmas, osztható plenáris terem, valamint 24 kisebb szekció terem. Az épületet a jelenlegi legmodernebb, süllyeszthető Gala seats ülés-rendszerrel szerelik fel, amely lehetővé teszi, hogy a helyszínt rövid idő alatt átalakíthassák az igényeknek megfelelően.

Felújítják a terület teljes közmű infrastruktúráját, minden pavilont egyedileg lehet majd fűteni, hűteni. Bővül a parkolóhelyek száma, az épületek új infokommunikációs rendszert kapnak, amely segíti a látogatók útba igazítását, és növeli a hasznosítható reklámfelületeket.

A Hungexpo az építési munkák alatt zavartalanul működik, valamennyi rendezvényt az eredeti időpontban tartják meg - közölte a Hungexpo.