Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt Budapesti honlapja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

[Form hirlevel not found!]

Szinte az egész világ Budapestre jön a vízről tanulni

Szinte az egész világ Budapestre jön a vízről tanulni

A két korábbi rendezvényhez képest többen, 118 országból több mint 2300-an jelentkeztek a kedden kezdődő Budapesti Víz Világtalálkozóra.

Joó István, az eseményt előkészítő tárcaközi bizottság elnöke ismertette, hogy a több mint 30 miniszteri szintű küldöttség mellett nemzetközi szervezetek és multilaterális finanszírozási intézmények vezetői, valamint vízügyi szakértők tanácskoznak a vízügyi problémákról, és a globális vízválság megelőzéséről.

"Három nap alatt 10 plenáris szekcióban több mint 80 előadó szólal fel, és további 16 kísérő esemény várja a résztvevőket" - tette hozzá.

A konferencia részeként Digitális és Természetközeli Fenntartható Megoldások címmel vízipari szakkiállítást is tartanak. 2 ezer négyzetméteren 30 kiállító mutatja be a magyar vízipar innovációit, amelyek fontos szerepet játszhatnak a vízválság megelőzésében – olvasható a közleményben.

A Budapesti Víz Világtalálkozót Áder János köztársasági elnök nyitja meg.

A fél tízkor kezdődő ünnepséget az esemény honlapja élőben közvetíti. A szakkiállítás szerdán és csütörtökön előzetes regisztráció nélkül tekinthető meg a Millenáris B épületében.