Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt Budapesti honlapja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

[Form hirlevel not found!]

Sűrűsödnek a buszjáratok Budapet és Belgrád között

Sűrűsödnek a buszjáratok Budapet és Belgrád között

Októbertől megduplázta Budapestről Belgrádba közlekedő buszjáratainak számát a Flixbus.

A FlixBus októbertől naponta négy alkalommal biztosít távolsági buszos összeköttetést a szerb és a magyar főváros között, ez a korábbi kapacitás kétszerese.

Az utasok három nappali és egy éjszakai járat közül választhatnak, melyek menetideje 6 óra. A bővítés az Újvidékkel való összeköttetést is érinti, ide 4 óra 45 perc alatt érnek el a zöld buszok.

Budapestről a távolsági busz jelenleg a leggyorsabb menetrend szerinti közlekedési lehetőség mindkét szerbiai városba. A távolsági busz menetidejének köszönhetően olcsó és kényelmes alternatívája lehet a személyautónak is az útvonalon - áll a busztársaság közleményében.

A FlixBus magyarországi jelenlétének elmúlt három évében erős összeköttetést alakított ki a környező fővárosokkal: Bécsbe jelenleg minden nap több mint 20 indulási időpont közül választhatnak az utasok, Prágába és Pozsonyba akár 10, illetve 11 lehetőség is elérhető, Zágrábba októberben a forgalmasabb napokon akár napi 8, Ljubljanába pedig Belgrádhoz hasonlóan napi 4 FlixBus-járat közlekedik.