Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt Budapesti honlapja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

[Form hirlevel not found!]

Mikulásra megérkezik a Pesti Hírlap első száma Budapestre

Mikulásra megérkezik a Pesti Hírlap első száma Budapestre

A Media1 több forrásból is megerősített értesülése szerint idén december 6-án jelenik meg a Pesti Hírlap című új ingyenes, fővárosi terjesztésű napilap első évfolyamának első száma.

Ez az az új újság, amelyet az elmúlt években külföldön élő Milkovics Pál médiavállalkozó indít, illetve az érdekeltségében lévő Schwartz Capital Group által újonnan létrehozott létrehozott vállalkozás, a Global Post Hun Kft. A Pesti Hírlap tervezett elindításáról a Media1 közölt elsőként információt még szeptemberben. A tulajdonos, Milkovics Pál még 2018 tavaszán bejelentkezett Simicska Lajoshoz, hogy megvásárolná tőle a Magyar Nemzetet. Az ügylet azonban meghiúsult, Simicska ugyanis nem reagált érdemben Milkovics megkeresésére, aki ezek után interjúban jelezte, hogy fontolóra vette egy új ingyenes újság elindítását.

A Pesti Hírlap december 6-i első számát a lap tulajdonosának tervei szerint már rikkancsok terjesztik majd. Rendszeressé a terjesztés 2020. január 13-tól válik.

A Media1 kedden utolérte Kerényi György főszerkesztőt, aki megerősítette a lappal kapcsolatos legújabb információinkat, valamint elmondta, hogy a Pesti Hírlap iránt komoly hirdetői érdeklődést tapasztalnak: érkezett megkeresés hozzájuk a kereskedelemből, a biztosítási szektorból, ingatlanpiaci szereplőktől, filmforgalmazótól és könyvkiadótól is.

A Pesti Hírlap Mikuláskor megjelenő első száma 24 oldalas lesz,  a későbbiekre, azaz januártól 16 oldalas terjedelmet terveznek.

Az egyik főszerkesztő-helyettes visszalépett

Mint megtudtuk, Szekeres Tamás, a Bors egykori főszerkesztője a Kreatívban októberben megjelentekkel ellentétben végül mégsem csatlakozik a stábhoz főszerkesztő-helyettesként az új, ingyenes terjesztésű hírlaphoz. Nincs viszont változás a másik főszerkesztő-helyettesi poszton, amit arra a Makai Józsefre bíztak, aki korábban az Origónál és a vs.hu-nál is megfordult. Makai a közélet rovatot felügyeli majd. Szekeres helyett a másik főszerkesztő-helyettest még keresik.

A Pesti Hírlap stábjának tagjai közé olyan helyekről vettek, illetve vesznek fel munkatársakat mint például a hvg.hu, az Átlátszó, a 168 Óra.