Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt Budapesti honlapja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

[Form hirlevel not found!]

Európa legjobb séfjei csatáznak Budapesten

Európa legjobb séfjei csatáznak Budapesten

A Bocuse d’Or Europe több mint egy fontos állomás a 2017-es lyoni Bocuse d’Or világdöntő felé vezető úton.

Olyan esemény, amelyre elszánt és lelkes európai séfek gyűlnek össze, hogy a világon egyedülálló megmérettetésen vegyenek részt.

Idén Budapesten több ezer szurkoló buzdítása mellett 20 séf fogja tudása és tehetsége legjavát nyújtani.

Ez a 20 résztvevő mind alaposan felkészült versenyző. Hűséges commis-juk és pótolhatatlan coach-uk segítségével már mindegyikük sikeresen vette az akadályokat a nemzeti selejtezőben. Országukat, kultúrájukat, kulináris tradícióikat képviselik, ezt hordozzák magukban, és ebből merítenek az utolsó selejtező 5 órája és 35 perce alatt. Nem bíznak semmit a szerencsére, miközben jól felszerelt saját versenykonyhájukban dolgoznak a közönség előtt. A mozdulatokat a végtelenségig begyakorolták, hogy folyamatosan és precíz időzítéssel végrehajtsák azokat, miközben új életre keltik a dunai kecsegét és kaviárját.

Az esemény „szabadprogramja” az első fogás, amelyet tányéron kell tálalni, hogy ne távolodjanak el a való világ éttermi szervizétől. A haltányért 20 legendás séfből álló kóstolózsűrinek szolgálják fel, majd rövidesen követi azt egy hatalmas tál az esemény főattrakciójával, a magyar gímszarvasra előírt versenyfeladat eredményével. A művészien megformált alkotások a séfek tudásának legjavát tükrözik.

A lelkes szurkolók előtt zajló kétnapos intenzív verseny után csak 11 versenyző szerez jogot a 2017- es lyoni Sirha keretében rendezett világdöntőn való indulásra. Tizenegy séf, akiknek lehetőségük lesz arra, hogy elnyerjék a legnagyobb címet: a Bocuse d’Or-t.

Forrás:
turizmusonline.hu