Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt Budapesti honlapja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

[Form hirlevel not found!]

Sztrájk lehet a BKV-nál!

Sztrájk lehet a BKV-nál!

Sztrájkveszélyre figyelmeztető felhívást tett közzé Facebbok oldalán a BKV- nál működő legnagyobb érdekvédelmi tömörülés.

A BKSZSZ vezetői nem értenek egyet azzal, hogy a Fővárosi Közgyűlés, a tervezett M3-as metró felújításának ideje alatt más - esetleg magánkézben lévő vállalkozónak adja át a szerelvények autóbuszos pótlását.

"Ha a Fővárosi Közgyűlés — engedve a gazdasági érdekkörök lobbijának — a BKV helyett — aki már aláírt szerződéssel rendelkezik az új autóbuszok beszerzésére, és megkezdte a szükséges járművezetői létszám képzését — magánszolgáltatóknak kiszervezi az M3 autóbuszos pótlási feladatait, a Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége (BKSZSZ) a sztrájk eszközétől sem riad vissza!
Túl azon, hogy mértéktelenül felelőtlen és kockázatos egy ilyen jelentős feladat magánkézbe adása — mely milliárdos nagyságrenddel drágább, mintha a BKV végezné a feladatot —, felvetheti a hűtlen kezelés gyanúját!
Felszólítjuk a Főpolgármestert és a Közgyűlés tagjait, hogy a döntés meghozatalánál a Főváros és az utazóközönség érdekeit tartsák szem előtt, ne a magántőke gazdasági érdekeit!

BKSZSZ Kommunikáció

2016. március 29."

Forrás:
bkszsz.hu